Date companie

 

ecc ECOCARE Wirtschaftsberatung GmbH

 

Berggasse 2, A-4150 Rohrbach

Tel.: +43 / 7289 / 5364

Firmenbuchnummer: FN 166166m

Firmenbuchgericht: LG Linz

UID: ATU 44083102

WKO Sparte UBIT

 

ECOFIN Steuerberatungs GmbH

 

Berggasse 2, A-4150 Rohrbach

Tel.: +43 / 7289 / 5364

Firmenbuchnummer: FN 223472k

Firmenbuchgericht: LG Linz

UID: ATU 54700603

Wirtschaftstreuhänderkammer, WT-Code: 900313

 

 

DISCLAIMER

 

Conţinuturile paginilor noastre au fost întocmite cu cea mai mare grijă. Totuşi nu răspundem de corectitudinea, întregimea şi actualitatea conţinuturilor.

 

Oferta noastră conţine link-uri către pagini web externe, aparţinând unor terţi, pagini asupra cărora nu avem nicio influenţă. Din această cauză nu putem răspunde de aceste conţinuturi externe. Providerul sau administratorul paginii la care se face trimiterea poartă răspunderea. Paginile la care se face trimiterea au fost verificate la data întocmirii link-ului în privinţa încălcării unor drepturi. Nu au fost identificate conţinuturi neconforme din punct de vedere juridic la data întocmirii link-ului. Nu se poate însă efectua un control permanent fără dovezi concrete de încălcare a unor drepturi. La înştiinţarea privind încălcarea unui/unor drept(uri) vom îndepărta astfel de link-uri.

 

Conţinuturile şi lucrările aparţinând administratorului unei pagini se află sub incidenţa drepturilor de autor. Multiplicarea, prelucrarea, extinderea şi orice fel de valorificare ce iese din parametrii drepturilor de autor, necesită acordul în scris al autorului respectiv. Atât timp cât conţinuturile acestei pagini nu au fost întocmite de administrator, se vor lua în considerare drepturile de autor ale terţilor.

 

În mod particular conţinuturile terţilor cor fi marcate ca atare. Dacă se întâmplă să sesizaţi o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm sa ne notificaţi. În acest caz vom îndepărta astfel de conţinuturi.

 

Utilizarea paginii noastre web este de regulă posibilă fără specificarea unor date Die cu caracter personal. Specificarea datelor personale (cum ar fi numele, adresa, sau adrese de e-mail). Aceste date nu sunt transmise către terţi fără acordul Dumneavoastră explicit.

 

Vă atragem atenţia asupra faptului că transferul de date pe internet poate prezenta breşe de siguranţă (de exemplu comunicarea prin e-mail). O protecţie totală a datelor împotriva accesului unor terţi nu este posibilă.

 

Se interzice pe această cale utilizarea de către terţi a datelor de contact publicate în cadrul rubricii de informare în scopul trimiterii de reclamă şi materiale informative nesolicitate în mod explicit. Administratorii paginilor îşi rezervă dreptul de a înainta demersurile legale necesare în cazul trimiterii nesolicitate de material publicitar, cum ar fi e-mail-uri de tip SPAM.


 

 

CSS ist valide!