Prezentarea bilanţului şi Rating bancar

 

Prezentarea datelor despre firma dumneavoastră în faţa partenerului de finanţare şi ratingul de credit din partea băncii bazat pe aceste date joacă un rol tot mai important. Ambele influenţează în mod decisiv eligibilitatea dumneavoastră pentru acordarea unui credit.


Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării şi apelaţi la sprijinul nostru competent – de la pregătirea tuturor documentelor necesare până la recomandări individuale pentru îmbunătăţirea rating-ului dumneavoastră.
 

Vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare.
Contactaţi-ne!

 
 

Informaţii suplimentare

Criza economică internaţională a dus la o scădere pronunţată a conjuncturii: În acestă situaţie se ingreunează mediul de afaceri pentru întreprinderile care depind direct de domeniile afectate de criză (ex. IMM-uri, Prestatori de servicii)

Cum puteţi ca întreprinzător să acţionaţi adecvat acestei situaţii? Cei mai importanţi termeni sunt a trage în direcţia opusă la timp şi asigurarea împotriva riscurilor existente. Cu o redimensionare a întreprinderii şi o restructurare a acesteia se poate începe procedura.

Ca parteneri vechi ai economiei suntem pregătiţi să ne ajutăm clienţii în această situaţie economică nouă. Întrebaţi-ne despre următoarele teme:

• Identificarea crizei şi asigurarea împotriva riscurilor
• Sisteme de recunoaştere timpurie a riscurilor
• Finanţări pentru întreprinderi
• Restructurarea şi optimizarea întreprinderilor
• Managementul crizei şi restructurări