Restructurare

 

Restructurarea unei întreprinderi necesită raţionamente multiple, şi luarea deciziilor nu este deloc simplă. Acţionarea rapidă este esenţială, căci nu rareori o reorganizare se impune mai curând decât ne aşteptăm.

Verificăm pentru dumneavoastră dacă este nevoie de o restructurare sau recapitalizare, iar apoi determinăm dacă aceasta este fezabilă şi justificată în cazul întreprinderii dumneavoastră. Echipa noastră este pe deplin conştientă că aici este nevoie de toate resursele profesionale, şi îşi îndeplineşte îndatoririle în consecinţă!

Având în vedere situaţia şi problemele dumneavoastră individuale, elaborăm un concept de restructurare adecvat, şi ne coordonăm cu ceilalţi factori implicaţi, ca de exemplu furnizori sau bănci. Astfel, aveţi posibilitatea de a vă concentra asupra măsurilor esenţiale şi de a reconsolida întreprinderea dumneavoastră.

Vom conlucra cu experţii angajaţi de dumneavoastră şi la nevoie vom coopta experţi externi, pe care îi vom contacta împreună cu dumneavoastră.